Road2Fit BE MORE transformatiepakketten

Published by Nathalie on

Groot nieuws: onlangs zijn de co-founders van Road2Fit aan de slag gegaan bij een prachtige privé personal training studio in Amsterdam West. De ruimte vormt dé perfecte achtergrond voor onze nieuwe BE MORE transformatiepakketten.

een kleine impressie van de studio

Wat houden de transformatiepakketten in?

Wij hebben drie 1 op 1 coachingsprogramma’s ontwikkeld waarbij je optimaal en professioneel wordt begeleid op het gebied van voeding, training, mindset en persoonlijke groei. In deze periode ga je het fundament leggen voor succes op vele vlakken van je leven. Je neemt je mindset onder de loep, vormt nieuwe gezonde gewoontes en verlegt samen met je coach zowel je mentale als fysieke grenzen. In minimaal drie maanden word je gestimuleerd om je 100% op je fitness te focussen en worden je alle handvaten aangereikt die je nodig hebt om te transformeren – zowel mentaal als fysiek, op jouw unieke manier.

PAKKET 1: Brons

 • persoonlijk intakegesprek
 • 1x p/wk personal training van 60 minuten
 • persoonlijk voedingsplan
 • persoonlijk trainingsplan
 • toegang tot Road2Fit app
 • totale bodycheck: vetmeting
 • e-book Road2Fit GUIDE

PAKKET 2: Zilver

 • persoonlijk intakegesprek
 • 2x p/wk personal training van 60 minuten
 • 1x per 2 weken coachingsessie van 30 minuten
 • persoonlijk voedingsplan
 • persoonlijk trainingsplan
 • toegang tot Road2Fit app
 • totale bodycheck: vetmeting
 • e-book Road2Fit GUIDE
 • Road2Fit shirt t.w.v. 15 euro

Pakket 3: Goud

 • persoonlijk intakegesprek
 • 3x p/wk personal training van 60 minuten
 • 1x per 2 weken coachingsessie van 30 minuten
 • persoonlijk voedingsplan
 • persoonlijk trainingsplan
 • toegang tot Road2Fit app
 • totale bodycheck: vetmeting
 • e-book Road2Fit GUIDE
 • Road2Fit shirt t.w.v. 15 euro
 • 2Fit whey shake

Waarom BE MORE?

BE MORE biedt jou:

 • Regelmaat
 • Inzicht in je krachten en valkuilen
 • Een stok achter de deur
 • Persoonlijke aandacht
 • Aandacht voor je techniek en performance tijdens een training
 • Het monitoren van je progressie
 • Ondersteuning bij het verleggen van je grenzen
 • Een motiverende fysieke en virtuele omgeving

Testimonial

Om al het bovenstaande te illustreren, willen wij tenslotte het verhaal van Ibrahim. Onder begeleiding van co-founder Hung heeft hij geweldige vooruitgang geboekt.

Ibrahim: “Voor ik begon bij Road2Fit woog ik rond de 110 kilo. Dit terwijl ik maar 170cm lang ben. Overgewicht kan je dagelijkse leven enorm beïnvloeden: bij het kopen van kleren, gesprekken bij de koffieautomaat op je werk of met vrienden tot zelfs je gezinsleven. Het kan zo ver komen dat het je leven bepaalt. Je kunt je voorstellen dat ik niet lekker in mijn vel zat: de persoon wie ik was stond niet in lijn met de persoon die ik wilde zijn. Ik was iemand van aanpakken en doorzetten, maar dit waren niet bepaald de dingen die ik uitstraalde met mijn overgewicht. Mijn onzekerheid overschaduwde mij als persoon. Ik wilde niet meer dat mijn overgewicht mij definieerde en wilde me transformeren tot een persoon wiens mentale kracht in lijn staat met zijn fysieke kracht. Alleen afvallen vond ik niet genoeg, ik wilde een mindset change om alles wat mijn geluk in de weg stond te herkennen en te kunnen overwinnen. Op dit moment weeg ik 68 kilo met een vetpercentage van 10 procent, en mijn levensstijl is veranderd door het aanleren van nieuwe gezonde gewoontes op het gebied van voeding en sport. Samen met Road2Fit ga ik door met mijn persoonlijke en fysieke ontwikkeling. Ik ben niet verliefd geworden op het resultaat, maar op de journey. En dat is voor mij geheim achter mijn transformatie.”

 

Heb jij zin gekregen om keihard voor jouw unieke doelstellingen te gaan? Contact ons voor een gratis intakegesprek via info@road2fit.nl.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
X