Amaliah Rippin

Partner/online coach

AMALIAH

Tijdens Amaliah’s studie Farmacie aan de Universiteit Utrecht heeft zij een korte introductie gehad met de vakgebieden Voeding en Metabolisme. Zij vond dit erg boeiend en is zich er meer in gaan verdiepen. Ze is eigenlijk altijd bezig met voeding en de effecten van voeding op ons lichaam en onze geest. Daarnaast heeft Amaliah door de studie Farmacie veel kennis over medicijnen en de mogelijke interacties die plaats kunnen vinden tussen voeding en medicijnen.

Momenteel is zij bezig met het opzetten van haar eigen cosmeticalijn en werkt zij ook als hostess en (petite) commercial model. Met een vrij flexibel en onregelmatig leven merkt zij dat zij altijd terug kan vallen op een gezonde leefstijl. Haar huidige leefstijl helpt haar om de dagen goed te starten en door te komen.

Naast een gezond eetpatroon, haalt Amaliah haar dagelijkse energie ook uit krachttraining en yoga.  Met krachttraining is zij zo een 3 jaar geleden in aanraking gekomen om verschillende redenen. Ten eerste zat zij niet lekker in haar vel. Verder wilde zij graag sterker worden voor haar andere sportieve hobby’s (polefitness en dansen) en wilde zij een wat ‘curvier’ figuur hebben. Zij was toentertijd 10 kg lichter dan nu!

Amaliah focuste zich helemaal op haar nieuwe fitness leven en langzamerhand zag ze zowel haar lichaam, als haar gedachtepatronen veranderen.

Het was zowel mentaal als fysiek niet makkelijk om te komen waar zij nu staat.

Amaliah wil graag klaar staan voor iedereen die dat extra zetje nodig heeft om te starten of verder te gaan met zijn of haar fit journey. Zij weet hoe lastig het kan zijn om gezonde gewoontes te vormen en gemotiveerd te blijven. Zij is er voor jullie!

Aanmelden

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X