BACHDUY NGUYEN

Partner/online coach

Bachduy Nguyen is een 23-jarige jongen die positieve energie combineert met creatief zijn op deze unieke aardbol. Hij is afgestudeerd aan de opleiding Ondernemer en probeert zo zijn route richting meer ondernemerschap te vinden. Architectuur, bedrijfsleven en sport en management is waar zijn interesses liggen voor een nieuwe opleiding.

Van nature Vietnamees maar geboren en getogen in het West-Friese stadje Hoorn. Waar hij zijn hele leven heeft opgebouwd en nog steeds aan het bouwen is. Een mens is gelukkig als hij/zij tijd investeert in vrije activiteiten, vind Bachduy en daarom investeerde hij deels zijn tijd uit aan van zijn passies sport. Na Kung-Fu, Hip-Hop dansen en voetbal waar hij mee op groeide, werd het tijd om te evalueren. Letterlijk, oftewel krachttraining.

‘’Ik doe nu al 4 jaar aan krachttraining in combinatie met gezonde voeding en heb hierdoor super veel mentale energie, fysieke kracht, kennis en ervaring me opgebouwd. Deze kennis kan en wil ik overbrengen op mensen die het nodig hebben en er vol voor willen gaan. Hoe sterker je lichamelijk bent, hoe sterker je mentaal ervoor staat om alles uit het leven te halen en daarom is fitness een deel van mijn leven geworden en hopelijk ook voor jou.’’

Aanmelden

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X