BRAM ZWAAN

Partner/online coach

Bram Zwaan is een echte sportfanaat. Vanaf jongs af aan is hij bezig geweest met trainen en zijn passie voor sport en gezondheid is met de jaren alleen maar gegroeid. Zoals het geval is met vele anderen begon hij met trainen zonder enige voorkennis of ervaring. Hij realiseerde zich al snel dat hij zonder verdere verdieping in de sport niet zijn volle potentie zou bereiken. Zodoende heeft hij zichzelf alle ins en outs geleerd over het samenstellen van training schema’s.  Na drie jaar heeft Bram, onder begeleiding van een coach zijn kennis over sport en geschikte voeding verbreed, wat geweldige resultaten opleverde. Dit betreft niet alleen het samenstellen van een meer gebalanceerd voedingspatroon, maar ook het creëren van de juiste mindset door middel van de mentale ondersteuning en de professionaliteit van de coach.  Eind 2016 kwam hij in aanraking met ‘bodybuilding’ en wist hij dat hij deel wilde nemen aan een wedstrijd in de klasse MEN’s Physique.

Weken en maanden zijn voorbij gegaan waarin hij het mentaal en fysiek zwaar heeft gehad, maar door de juiste support en doorzettingsvermogen heeft hij zijn doelen behaald en is Bram eerste geworden in zijn eerste wedstrijd.

Nu is het zijn beurt om zijn kennis over te dragen aan een ieder die wil werken aan een gezondere lifestyle of die dezelfde passie heeft voor bodybuilding. Hij is er van overtuigd iedereen zijn of haar doelen kan bereiken met de juiste ondersteuning.

Aanmelden

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X