FAQ Road2Fit

Vraag je je af hoe het coaching traject precies in zijn werking gaat? Hieronder hebben wij zoveel mogelijk vragen voor je beantwoord!

Road2Fit is ‘Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt’. Met Road2Fit krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op gedrag, voeding, training, mindset en herstel. Jouw coach zal gedurende het traject jouw steun in de rug zijn en je begeleiden bij het bereiken van de gewenste resultaten.

Hoe lang duurt mijn Road2Fit traject?

Bij Road2fit kun je kiezen tussen een traject van 3, 6 en 12 maanden. Mocht je niet kunnen inschatten wat het beste traject is dat past bij jouw doelen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@road2fit.nl. Via onze helpdesk zullen wij jou helpen met het kiezen van het juiste pakket.

Wanneer kan ik van start gaan?

Na aanmelding ontvang je eerst een eigen unieke inlogcode waarmee je in de app en het portaal kunt inloggen. Jouw coach neemt dan contact met je op voor een online intakegesprek. Ook ontvang je een online intakeformulier waarin er allerlei vragen worden gesteld over je huidige situatie, doelstellingen, voeding en training. Zo kan de coach goed toetsen wat jouw beginsituatie is en aan de hand daarvan een persoonlijk plan voor je opstellen.

Hoe kan ik inloggen?

Na aanmelding ontvang je per mail een link waarmee je je account kunt activeren. Met dit account heb je dan toegang tot het portaal en de applicatie (Apple en Android). Hier vind je je persoonlijke voedingsschema, trainingsschema, kun je contact houden met je coach en je voortgang bijhouden. Ook kun je hier je eigen account maken en in contact komen met andere deelnemers.

Moet ik lid zijn van een sportschool?

Het is niet verplicht om lid te zijn bij een sportschool. Of dit wel of niet nodig is hangt af van de doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Onze coaches kunnen ook trainingsschema’s maken die je thuis of buiten in het park kunt doen.

Word ik door jullie begeleid in de sportschool?

Alle trajecten zijn online en je wordt gecoacht online via het portaal en de applicatie. Je krijgt een trainingsschema (met 3D video-oefeningen) waar je zelf in de sportschool mee aan de slag kan. Mocht je ook personal training willen via een van onze coaches is dat ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wordt er verteld wat je dagelijks moet eten of moet je dat zelf invullen aan de hand van macro’s?

Vooral in de eerste 8 weken willen dat onze klanten op advies van hun persoonlijke coach te weten krijgen wat ze moeten eten. In de app zal je je maaltijdplan(nen) terugvinden met de bijbehorende voedingswaarden en macroverdeling. Later in het traject kun je samen met je coach beslissen of je zelf voedingsschema maakt en jouw coach meekijkt in de app.

Ik heb allergieën of intoleranties, kan hier rekening mee gehouden worden?

In principe zijn onze coaches bereid om overal rekening mee te houden en zich in te lezen over allergieën of toleranties waar zij nog geen ervaring mee hebben. Daarnaast is het altijd mogelijk om je eetschema’s in samenspraak met je coach te maken, zodat je zeker weet dat de juiste voedingsmiddelen hierin worden verwerkt. Bij ernstige allergieën kan het zo zijn dat onze coaches vragen om een goedkeuring van je eetschema door je dokter. Mocht je toch twijfelen en iets aan een specifieke coach willen voorleggen, mail dan even naar info@road2fit.nl

Worden je oefeningen ook uitgekozen of moet je die zelf invullen?

Jouw coach maakt een trainingsschema op maat voor jou, gebaseerd op jouw gewenste resultaten. Deze verschijnt in de activiteitenkalender in de app. Alle oefeningen worden uitgelegd in 3D-video’s, zodat je goed kunt zien hoe je de oefening uitvoert. Verder kan de coach nodige notities toevoegen aan alle oefeningen in je schema.

Wat houdt de wekelijkse check-up precies in?

Naast (eventueel) dagelijks contact met je coach via de applicatie of mail, is het belangrijk om in ieder geval elke week een vaste check-up in te plannen. Samen met jouw coach bepaal je bij het intakegesprek het moment waarop jij een uitgebreidere update stuurt via de mail: hoe is je week verlopen, hoe staat het met je gewicht, vetpercentage, omvang, BMI? Je mag ook altijd foto’s meesturen van je voortuitgang.

Met wie ga je dit traject precies in? Mag je je coach zelf kiezen?

Je mag zelf kiezen met welke coach je een traject aan gaat. Bij pagina ‘team’ kun je het verhaal lezen van alle coaches en op basis daarvan kiezen welke coach het beste bij jou past. Als je extra vragen hebt kan je het contactformulier op de website invullen.

Hoe meten jullie mijn progressie?

In samenspraak met jouw persoonlijke coach bepaal je hoe je progressie bijhoudt. Denk hierbij aan je vetpercentage, omvang, gewicht, BMI. Alles kan je mooi bijhouden onder voortgangregistratie in de applicatie of het portaal. Daarnaast vraagt je coach altijd om tussentijdse foto’s (kijk voor voorbeeld foto’s op onze resultaten pagina). Voor de foto willen wij graag altijd een duidelijke voor, zij en achter foto in sportkleding. Om de vier weken is er een tussentijdse check-up met je coach via skype. In dit gesprek kun je met jouw coach je vooruitgang bespreken.

Worden mijn resultaten gedeeld op internet?

De foto’s zijn in eerste instantie alleen bedoeld voor jouw persoonlijke coach om je resultaten goed bij te houden. Mochten wij jouw transformatie willen delen, vragen we altijd eerst om toestemming.

Kan ik tussentijds stoppen met mijn Road2Fit traject?

Wanneer je akkoord gaat met een van de trajecten 3, 6 of 12 maanden dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Dit betekent dat je het traject moet doorlopen, alleen bij speciale privégevallen, zoals ziekte bijvoorbeeld, kunnen we in samenspraak het contract vroegtijdig stopzetten.

Ik weet niet zeker of dit wat voor mij is…

Mocht je twijfelen of Road2Fit wat voor jou is en behoefte hebben aan wat extra informatie, vul dan ons contactformulier in. Wij nemen telefonisch contact met je op om alles samen door te nemen.

Wij hopen hiermee je belangrijkste vragen voor je te hebben beantwoord. Heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door middel van het online contactformulier, via info@road2fit.nl of op nummer 06-41816454.

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X