HUNG NGUYEN

CO-FOUNDER & ELITE PERSONAL COACH

Hung is een NASM gecertificeerde elite trainer en internationaal fitness atleet en fitnessmodel. Hij is van jongs af aan altijd bezig geweest met sport. Op zijn 19 e levensjaar kwam hij in aanraking met fitness, wat begon als een hobby is uiteindelijk zijn passie geworden. Met meer dan 15 jaar ervaring in de fitness wereld en 2 keer NEDERLANDS KAMPIOEN MEN’S PHYSIQUE-atleet (16’ en 17’) en 6 e op WORLDCHAMPIONSHIP 17’ weet hij
als geen ander hoe het is om op hoog niveau te presteren zowel op fysiek als op het mentale vlak.

Hung heeft de afgelopen jaren zijn benodigde kennis en ervaring weten te optimaliseren door honderden cliënten te helpen om hun doelen te realiseren.

Hij is erachter gekomen dat naast de kennis over oefeningen, herhalingen, machines en voedingsschema’s, 1 ding vaak ontbreekt en dat is hun eigen gedrag. De juiste mindset. Zonder de juiste mindset zal elk plan en doel gedoemd zijn te mislukken. Hij speelt hier goed op in waardoor hij samen met zijn cliënten alle doelen zou kunnen behalen. Hij werkt alleen met de meest toegewijde en ambitieuze mensen die 100% commitment hebben voor het realiseren van hun doelen.

Aanmelden

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X