JEFF KAMALO

Partner/online coach

Jeff Kamalo is een aankomende sportfysiotherapeut en is naar eigen zeggen, hard aan het werk om een naam te maken in de fitnessbranche. Voor hem staat mentale en fysieke gezondheid op nummer een. Dit is ook de reden waarom hij actief is in het vak fysiotherapie. Het menselijke lichaam, het helpen van mensen en de sport komen allemaal samen. Mede door zijn fysiotherapie studie heeft hij kennis opgebouwd op het gebied van anatomie, fysiologie, pathologie en trainingsleer.

Jeff is heel erg sportminded. Hij heeft vanaf zijn 8 e jaar tot zijn 19 e jaar gevoetbald, hij verloor het plezier in het voetbal en besloot te stoppen. Jeff was zeker niet van plan om stil te staan en pakte het sporten op met kickboksen en fitnessen, dit laatste bleek echter zijn grote liefde te zijn geworden.

Jeff heeft zich mentaal als fysiek enorm ontwikkeld de afgelopen jaren. Hij traint nu 7/8 jaar en hij is de laatste jaren erachter gekomen dat er veel meer bij komt kijken dan alleen training en voeding. Volgens Jeff is ieder mens een atleet op haar/zijn eigen niveau. De kunst is dat mensen zichtzelf uitdagen en het uiterste uit zichtzelf halen. Daar zou hij de focus op willen leggen bij de mensen, dat ze streven naar het hoogst haalbaar niveau. Om dit te bereiken speelt ‘mindset’ een grote rol, hier begint het allemaal bij vindt Jeff.

Aanmelden

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X