JORIEN LEFERINK

Partner/online coach

Jorien heeft de afgelopen 4 jaar op internationaal niveau als model gewerkt. Ze heeft van Milaan tot in China gewoond waardoor ze veel heeft mogen zien en meemaken.
Het belangrijkste wat ze heeft geleerd en wat ze elke dag nog bijleert is het goed voor jezelf zorgen. Wanneer je als internationaal model aan de slag wilt gaan zijn er bepaalde eisen waar je aan moet voldoen. Je kunt het vergelijken met een topsport. Doordat er bepaalde maten zijn begon ze ‘zonder’ begeleiding met afvallen. Met een lengte van 1.78 en op dat moment een ondergewicht van 54 kilo begon haar reis in Milaan. Met totaal geen energie om de hele stad door te lopen langs alle casting, realiseerde zij zich dat dit niet langer kon. Ze wou zich fit voelen en tegelijkertijd voldoen aan de maten die de modellenwereld van haar eiste.

Het internet, boeken en vooral gesprekken met verschillende fitness coaches hebben haar geholpen om een weg te vinden voor een gezondere levensstijl. Jorien creëerde een workout die zij overal ter wereld kon doen. Haar springtouw en enkelgewichtjes zaten standaard in haar koffer. Huisgenoten wereldwijd waren vaak nieuwsgierig hoe zij zo gedisciplineerd haar lichaam in vorm hield. Ze vroegen haar om advies en wilden samen met haar trainen. Hierdoor leerden zij op een efficiënte manier te trainen, anders naar voeding te kijken en meer van zichzelf te houden met als gevolg dat de gewenste resultaten uit hun daden volgden. Het stukje mensen motiveren, adviezen geven, doelen stellen en successen te behalen beviel haar zo goed dat zij haar FitVak diploma wou behalen om als gecertificeerde coach aan de slag te blijven.

Aanmelden

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X