ONS TEAM

Hung Nguyen
CO-FOUNDER

Hung is een NASM gecertificeerde elite trainer en internationaal fitness atleet en fitnessmodel. Hij is van jongs af aan altijd bezig geweest met sport. Op zijn 19e levensjaar kwam hij in aanraking met fitness, wat begon als een hobby is uiteindelijk zijn passie geworden.

Behrooz Tanori
CO-FOUNDER

Behrooz is een CIOS gecertifieerde Elite trainer gespecialiseerd in fitness en voeding. De laatste jaren heeft Behrooz zich ontwikkeld tot een echte transformatie coach met honderden tevreden klanten die hij heeft begeleid zowel met personal training als online coaching.

Bachduy Nguyen
Partner/online coach

Bachduy Nguyen is een 23-jarige jongen die positieve energie combineert met creatief zijn op deze unieke aardbol. Hij is afgestudeerd aan de opleiding Ondernemer en probeert zo zijn route richting meer ondernemerschap te vinden.

Bram Zwaan
Partner/online coach

Bram Zwaan is een echte sportfanaat. Vanaf jongs af aan is hij bezig geweest met trainen en zijn passie voor sport en gezondheid is met de jaren alleen maar gegroeid.

Nathalie Meertens
Partner/online coach

Nathalie is 22 jaar en studeert Literary & Cultural Analysis aan de UvA. Naast haar studie is fitness een belangrijke prioriteit in haar dagelijkse leven. Krachttraining hielp haar bij het loslaten van een ongezonde en negatieve relatie met voeding, fitness en haar eigen lichaam en werd al snel een passie.

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate ยป
X