ONS TEAM

Hung Nguyen
CO-FOUNDER

Hung is een NASM gecertificeerde elite trainer en internationaal fitness atleet en fitnessmodel. Hij is van jongs af aan altijd bezig geweest met sport. Op zijn 19e levensjaar kwam hij in aanraking met fitness, wat begon als een hobby is uiteindelijk zijn passie geworden.

Behrooz Tanori
CO-FOUNDER

Behrooz is een CIOS gecertifieerde Elite trainer gespecialiseerd in fitness en voeding. De laatste jaren heeft Behrooz zich ontwikkeld tot een echte transformatie coach met honderden tevreden klanten die hij heeft begeleid zowel met personal training als online coaching.

Asos Harsin
CO-FOUNDER

Voor Asos is fysieke en mentale fitheid altijd een belangrijk element geweest in zijn leven. Hij heeft vroeger altijd op hoog niveau gevoetbald en is na het voetbal op jonge leeftijd begonnen als ondernemer. Op zijn 19e begon hij met zijn eerste business en is hij nu inmiddels al 15 jaar ondernemer.

Bachduy Nguyen
Partner/online coach

Bachduy Nguyen is een 23-jarige jongen die positieve energie combineert met creatief zijn op deze unieke aardbol. Hij is afgestudeerd aan de opleiding Ondernemer en probeert zo zijn route richting meer ondernemerschap te vinden.

Bram Zwaan
Partner/online coach

Bram Zwaan is een echte sportfanaat. Vanaf jongs af aan is hij bezig geweest met trainen en zijn passie voor sport en gezondheid is met de jaren alleen maar gegroeid.

Nathalie Meertens
Partner/online coach

Nathalie is 21 jaar en studeert Literary & Cultural Analysis aan de UvA. Naast haar studie is fitness een belangrijke prioriteit in haar dagelijkse leven. Krachttraining hielp haar bij het loslaten van een ongezonde en negatieve relatie met voeding, fitness en haar eigen lichaam en werd al snel een passie.

Tufan Kiziltekin
Partner/online coach

Tufan is op dit moment 22 jaar, heeft een WO bachelor economie afgerond en is momenteel aan het studeren voor de master Health Economics. Zelfontwikkeling en progressie staan voor hem hoog in het vaandel.

Jorien Leferink
Partner/online coach

Jorien heeft de afgelopen 4 jaar op internationaal niveau als model gewerkt. Ze heeft van Milaan tot in China gewoond waardoor ze veel heeft mogen zien en meemaken.
Het belangrijkste wat ze heeft geleerd en wat ze elke dag nog bijleert is het goed voor jezelf zorgen.

Nikita Ramona
Partner/online coach

Nikita is een Fitvak A gecertificeerde trainster, gecertificeerde Natuur (orthomoleculaire) voeding specialiste, Fitnessmodel & Fitness Atlete. Sport zit in haar bloed, vanaf het moment dat zij kon lopen heeft zij vele verschillende sporten beoefend.

Jeff Kamalo
Partner/online coach

Jeff Kamalo is een aankomende sportfysiotherapeut en is naar eigen zeggen, hard aan het werk om een naam te maken in de fitnessbranche. Voor hem staat mentale en fysieke gezondheid op nummer een. Dit is ook de reden waarom hij actief is in het vak fysiotherapie.

Celine
Partner/online coach

Celine is 22 jaar en studeert Voeding en Diëtetiek aan de Hoge School van Amsterdam. De keuze van haar opleiding is tot stand gekomen doordat ze mensen wil helpen met een gezonde leefstijl.

Kurt
Partner/online coach

Kurt is een harde werker en gedisciplineerde sporter. Hij studeert Technische Bedrijfskunde om uiteindelijk bedrijven ondersteuning te bieden in het optimaliseren van hun processen.

Egbert Gordon
Partner/Personal Trainer

Voordat Egbert Gordon zijn loopbaan als personal trainers in Amsterdam-Zuid begon, sportte hij op hoog niveau. Op zijn zevende begon hij met het spelen van honkbal. Al snel werd hij ontdekt en was hij een van de beste spelers van het jeugdteam Aruba.

Amaliah Rippin
Partner/online coach

Tijdens Amaliah’s studie Farmacie aan de Universiteit Utrecht heeft zij een korte introductie gehad met de vakgebieden Voeding en Metabolisme. Zij vond dit erg boeiend en is zich er meer in gaan verdiepen. Ze is eigenlijk altijd bezig met voeding en de effecten van voeding op ons lichaam en onze geest. Daarnaast heeft Amaliah door de studie Farmacie veel kennis over medicijnen en de mogelijke interacties die plaats kunnen vinden tussen voeding en medicijnen.

Patricia
Partner/online coach

Patricia is 37 jaar en moeder van 2 prachtige kinderen. Zij is gediplomeerd hormoontrainer, NLP Master Coach en kindercoach. Gezondheid en fit zijn betekent voor haar meer dan een slank en afgetraind lichaam. Gezondheid en fit zijn betekent voor haar een lichaam én geest die in balans zijn.

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X