TUFAN KIZILTEKIN

Partner/online coach

Tufan is op dit moment 22 jaar, heeft een WO bachelor economie afgerond en is momenteel aan het studeren voor de master Health Economics. Zelfontwikkeling en progressie staan voor hem hoog in het vaandel. Gisteren is een dag in het verleden wat niemand meer kan veranderen maar vandaag is de dag dat er nieuwe mogelijkheden zijn om nieuwe ervaringen en kennis op te doen. Positieve instelling zou men zeggen, maar dat is niet altijd het geval geweest.

Tufan is namelijk tot zijn 18 e leeftijd altijd zwaarlijvig geweest. Dit is in combinatie gegaan met een negatief zelfbeeld, faalangst en weinig zelfvertrouwen. Deze elementen zijn voor hem de motivatie geweest om een transformatie aan te gaan. Hij visualiseerde zich de transformatie voordat de transformatie had plaatsgevonden en hij geloofde er zo erg in dat het slechts een kwestie van tijd en uitvoering. Uiteindelijk is hij van 107 kg naar 73 kg gezakt, waarbij hij fitness als lifestyle heeft omarmd. Zelf gelooft hij in motivatie, maar wat nog belangrijker voor hem is, is toewijding en commitment. De interne motivatie, de drive zal moeten kloppen om een doel te bereiken maar er zullen momenten komen waarbij de motivatie even wegvalt. Dan wordt de toewijding getest, de loyaliteit naar het doel toe. Het mooie hiervan is dat als de loyaliteit en toewijding op lange termijn aanhoudt, er een gewoonte wordt gevormd.

Tufan weet wat het is om de road to fit te bewandelen. De vruchten van zijn transformatie heeft hij kunnen plukken nadat hij uitdagingen en obstakels heeft overwonnen. Hij gelooft erin dat iedereen dit kan doen en wil zelf graag helpen om zo efficiënt mogelijk het doel te bereiken.

Aanmelden

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X