WAAROM R2F

Wij zijn Road2Fit en het is onze missie om Nederland het fitste land ter wereld te maken.

Als je ons een paar jaar geleden had verteld over wat er nu staat te gebeuren dan hadden we je niet geloofd. Dat we honderden mensen hebben kunnen helpen en nog zullen helpen met het fitter en gelukkiger worden. En dat we met onze methode duizenden anderen gaan helpen. Dat we een prachtig team zouden hebben met vele toegewijde coaches die samen met ons de missie dragen. Dat we bekende en minder bekende mensen hebben kunnen helpen met het omgaan met saboterende gewoontes. Dat vele dames geholpen zijn door ons zodat ze deze zomer op vakantie kunnen stralen. Of de vele heren die nu zelfverzekerder over het strand zullen lopen. Elke persoon die wij kunnen helpen fitter te worden telt voor ons en voedt onze ambitie!

Eén ding hebben we de afgelopen jaren geleerd: als je iets echt graag wilt, je kiest een methodiek om er te komen en je hebt een goede coach dan kan alles!

Niet alleen in je hoofd, maar vooral in de praktijk.

Ben je benieuwd naar de methodiek die wij zelf dagelijks gebruiken? Lees dan door!

IS DIT HERKENBAAR?

  • Blijf je ook eindeloos denken over het ooit fitter worden?
  • Wacht jij ook op het “perfecte” moment?
  • Heb je soms het gevoel dat jij je in een vicieuze cirkel begeeft?
  • Wil jij ook lekkerder voelen in je lichaam?
  • Weet jij ook niet meer wat wel en niet mag als het aankomt op voeding?
  • Sport jij ook al een hele poos maar zie je geen progressie?

Wees maar gerust je bent niet de enige!

Je zoektocht eindigt hier want wij beschikken over de methode die jij nodig hebt om te transformeren.

FITTER WORDEN IS EEN LIFESTYLE GEEN EENMALIG EVENT!
Vele mensen zijn je al voorgegaan dus je bent niet de eerste en zeker ook niet de laatste. Door onze methode zijn wij in staat je te helpen bij het bewerkstelligen van een duurzame gedragsverandering. zodat je fit wordt en fit blijft.

HOE?

Aan de hand van jouw doelstellingen gaan we een persoonlijk voedings- en trainingsplan samenstellen dat gebaseerd is op jouw doelstellingen en levensstijl. Daarbij krijg je 1-op-1 coaching van een van onze coaches. Onze coaches zijn zelf het levende bewijs van de R2F methode. Dus je hebt een coach die je vakkundig bij zal staan bij het behalen van je doel. Onze methode bevat een totaal oplossing op het gebied van:

  • Mindset
  • Voeding
  • Training
  • Rust

COMMITMENT

Wij geven je de committent dat we voor de volle 100% je bij zullen staan bij sta in het behalen van je doelen.

Onze definitie van commitment is dat je doet wat je zei dat je zou doen lang nadat de stemming waarvan je het zei je verlaten heeft. We kennen allemaal wel dat moment dat we in een opwelling iets roepen wat we uiteindelijk niet doen of afmaken. Hier hebben meer mensen last van. Wij weten hoe we hier mee om moeten gaan en willen je graag uit nodigen jou reis naar een fitter leven vandaag nog te starten

Wij kunnen je garanderen dat honderden mensen jou al voor gingen en dat wij een rol hebben kunnen spelen in het behalen van hun fysieke doelstelling dankzij het R2F methode.

Er luidt een Chinese gezegde dat claimt dat “het beste moment om een boom te planten 20 jaar geleden was en dat het tweede beste moment vandaag is.

Dankjewel

Mocht je dit helemaal gelezen hebben: dankjewel.
Dankjewel voor je interesse, voor je vertrouwen en voor wie je bent. Wij zijn uit op een lange, gezonde en buitengewone samenwerking met je.
Omdat het fitte en gelukkige leven wat je wilt, kan beginnen met een besluit dat je vandaag neemt.
Let do this!, Team Road2Fit

The Bridge Building,
Bos en lommerplein 270 – 300
1055 RW Amsterdam

Facebook
YOUTUBE
Instagram

Translate »
X